Hé leuk dat je er bent!


Welkom de website van SDB Design, mijn eigen reclamebureau sinds 2014 begonnen in Drachten en nu ook in Leeuwarden.

Even terug in de tijd hoe mijn passie is begonnen van het ontwerpen van reclame maken.

In 2009 ben ik begonnen aan de opleiding Allround DTP op de Friese Poort in Drachten. Ik vond het zo leuk om te  ontwerpen dat ik van deze “hobby” mijn werk heb gemaakt. Op 16 april 2014 heb ik SDB Design opgericht en geregistreerd bij de K v.k. Sinds die dag heb ik iedere klant vol met passie behandeld en gestreefd naar een pracht product waar de klant en mee konden schitteren.

Nu nog steeds ben ik bezig met mij zelf te ontwikkelen, dat weet je misschien als je mij al een tijdje volgt. Ik heb wel tich keer mijn website opnieuw gemaakt omdat ik elke keer wat nieuws uit vond hoe ik de website mooier kon maken.

In totaal ben ik 3 x van logo veranderd en ben er nu best wel tevreden mee.

Wil je zien hoe ik de veranderingen ben doorstaan qua websites en logo’s? Laat het weten in de reacties en dan maak ik er een aparte blog over!

Als er vragen zijn of opmerkingen? Drop ze hier onder in de reacties en ik beantwoord ze!
Tot de volgende blog.

 


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *